ביסקוטי שוקולד דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי דובדבן שוקולד. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, ביצים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: ביסקוטי שוקולד-דובדבן, ביסקוטי שוקולד-דובדבן, ו ביסקוטי שוקולד-דובדבן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים סדין גדול לעוגיות.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד חלקה. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים את תמצית שקדים.
מערבבים את הקמח ואת אבקת האפייה; מערבבים לתוך התערובת מוקרם עד רק מעורבב.
מערבבים דובדבנים מסוכרים וצ ' יפס שוקולד מיני.
עם ידיים מקורנות קלות, לעצב בצק לשני ככרות ארוכות 10 אינץ'.
מקום לחמניות 5 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות מוכן; לשטח כל רוחב 3 אינץ'.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד סט חום זהוב בהיר. מגניב 10 דקות. באמצעות סכין משונן, לחתוך כיכרות באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ'. סדר פרוסות לחתוך בצד למטה על סדינים עוגיות ungreased.
אופים במשך 8 עד 10 דקות, או עד תחתית מתחילים חום. הפעל, ואופה 5 דקות נוספות, או עד השחמה פריך. מגניב לגמרי. ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל, ערבוב כל 20 עד 30 שניות עד חלקה.
טפטוף עוגיות עם שוקולד לבן נמס. אחסן במיכל מכוסה היטב.