ביסקוטי שקדים ולימון טבול בשוקולד לבן
ביסקוטי שקדים ולימון טבול בשוקולד לבן הוא מאכל ללא גלוטן וללא חלב . תמורת 51 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 241 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך סוכר, קמח תירס, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 16 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . עם ציון ספונקולרי של 25% , המנה הזו לא כל כך מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ביסקוטי לימון-שקדים טבול שוקולד לבן , ביסקוטי שקדים ולימון טבול בשוקולד לבן , וביסקוטי אגוזים מעורב טבול בשוקולד לבן .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה. בקערה גדולה, טורפים יחד את הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה והמלח.
בקערה גדולה נוספת מקציפים את הסוכר והביצים עם תערובת חשמלית עד לצהוב חיוור, כ-3 דקות.
מערבבים פנימה את גרידת הלימון ולאחר מכן את הקמח, ומקציפים עד לתערובת אחידה. (הבצק יהיה דביק). מערבבים פנימה את השקדים.
מחלקים את הבצק באופן שווה ל-2 תלוליות שוות ומניחים על תבנית האפייה המוכנה. בידיים לחות, מרווחים את הבצק באופן שווה ויוצרים 2 בולי עץ (9 על 3 אינץ').
אופים 35 דקות עד להשחמה קלה. מצננים 5 דקות. בעזרת סכין משוננת, חותכים את בולי העץ לרוחב לפרוסות אלכסוניות בעובי 3/4 אינץ'. מסדרים את הביסקוטי עם הצד החתוך כלפי מטה על אותו נייר אפייה.
אופים עד שהעוגיות מזהיבות בהיר, כ-25 דקות.
מניחים את השוקולד צ'יפס בקערה בינונית.
מניחים את הקערה על מחבת עם מים רותחים, מוודאים שתחתית המחבת לא נוגעת במים. מערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק. טובלים את הקצה של כל ביסקוטי בשוקולד.
מעבירים את הביסקוטי הטבולים לרשת, מונחת על תבנית עם נייר אפייה, עד שהשוקולד מתקשה. מאחסנים בכלי אטום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Wilson Creek Coconut עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קוקוס וילסון קריק]()
קוקוס וילסון קריק