קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

ביף בורגיניון

ביף בורגיניון
אם יש לכם צ'אק ביף, קוניאק, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו ביף בורגיניון (bœuf bourgignon / bœuf à la bourguignonne / bef Burgundy), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על אש בינונית במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבייקון הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
5
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
6
יבש את קוביות הבשר עם מגבות נייר ואז מפזרים אותם עם מלח ופלפל. בקבוצות בשכבות בודדות, לצרוב את הבשר בשמן החם במשך 3 עד 5 דקות, הופך לחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
הסר את הקוביות הצרובות לצלחת עם בייקון ולהמשיך צורב עד שכל הבשר הוא השחמה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
בקרבקר
8
לזרוק את הגזרים, ובצל, 1 כף מלח 2 כפיות פלפל בשומן במחבת ומבשלים 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הם משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
בצלבצל
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
10
הוסף את הקוניאק, לעמוד מנגד, ולהצית עם גפרור לשרוף את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
קוניאקקוניאק
11
תחזיר את הבשר והבייקון לסיר עם המיצים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
12
מוסיפים את בקבוק היין ומספיק מרק בשר כדי לכסות כמעט את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
בשרבשר
ייןיין
13
מוסיפים את רסק העגבניות והקורנית. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר במכסה הדוק ומניחים אותו בתנור כ -1 1/4 שעות או עד שהבשר והירקות רכים מאוד כאשר מנוקבים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
ירקירק
טימיןטימין
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
14
שלב 2 כפות חמאה והקמח עם מזלג ומערבבים לתוך התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
תבשילתבשיל
15
מוסיפים את הבצל הקפוא.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
16
מטגנים את הפטריות ב 2 כפות חמאה במשך 10 דקות עד להשחמה קלה ולאחר מכן להוסיף את התבשיל. מביאים את התבשיל לרתיחה על התנור, ולאחר מכן מנמיכים את החום ומבשלים במשך 15 דקות. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
חמאהחמאה
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
17
כדי לשרת, טוסט הלחם בטוסטר או בתנור. לשפשף כל פרוסה בצד 1 עם שן לחתוך של שום. עבור כל מנה, כפית את התבשיל על פרוסת לחם ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
לחםלחם
ציפורןציפורן
טוסטטוסט
תבשילתבשיל
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
טוסטרטוסטר
תנורתנור

מרכיבים