ביצים אפויות חזיר ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר וביצים אפויות פטריות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פטריות, גבינת צ'דר חדה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: ביצים אפויות פטריות-תרד, ביצים אפויות פטריות וברי, ו ביצים אפויות עם תרד, פטריות וכרישה.
הוראות
הפוך את רוטב הגבינה: להמיס 3 כפות חמאה בסיר על גבי התנור. מערבבים במהירות את הקמח לסיר עד שהתערובת חלקה. מערבבים בחלב, מלח ופלפל; להמשיך לערבב עד התערובת חלקה ועבה. לבסוף, מערבבים בגבינה עד שהוא נמס.
גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
יוצקים את הביצים מכות חזיר לתוך המחבת; לטרוף עד סט. מקפלים את הפטריות ורוטב גבינה לביצים.
יוצקים את התערובת לתוך תבנית אפייה מוכנה. כיסוי וצינה במשך 30 דקות או לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים את תבשיל הביצה והפטריות במשך 30 דקות בתנור 350 מעלות F (175 מעלות C).