קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

ביצים אפויות חזיר ופטריות

ביצים אפויות חזיר ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר וביצים אפויות פטריות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פטריות, גבינת צ'דר חדה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: ביצים אפויות פטריות-תרד, ביצים אפויות פטריות וברי, ו ביצים אפויות עם תרד, פטריות וכרישה.

הוראות

1
הפוך את רוטב הגבינה: להמיס 3 כפות חמאה בסיר על גבי התנור. מערבבים במהירות את הקמח לסיר עד שהתערובת חלקה. מערבבים בחלב, מלח ופלפל; להמשיך לערבב עד התערובת חלקה ועבה. לבסוף, מערבבים בגבינה עד שהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רוטב גבינהרוטב גבינה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קיצור טבעיקיצור טבעי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
במחבת, חמאה מבושלת ובצל.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים את הביצים מכות חזיר לתוך המחבת; לטרוף עד סט. מקפלים את הפטריות ורוטב גבינה לביצים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את התערובת לתוך תבנית אפייה מוכנה. כיסוי וצינה במשך 30 דקות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
7
אופים את תבשיל הביצה והפטריות במשך 30 דקות בתנור 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן