אם יש לכם רוטב חריף, פלפל חריף, גבינת מונטריי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו ארוחת ערב הלילה: ביצים בכור המצרף (ביצים אפויות ברוטב עגבניות), ביצים בכור המצרף, ו ביצים בכור המצרף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים שמן, שום, פלפלים ובצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצלים שקופים, כ 5 דקות. מערבבים עגבניות, מלח, אבקת צ ' ילה, אבקת שום וכוסברה; מבשלים במשך 10 דקות.מערבבים מיץ לימון וחומץ.בזהירות רוטב טהור בבלנדר, בקבוצות במידת הצורך, ואז לחזור למחבת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים מספיק מרק כדי לדלל את הרוטב, ואז להביא לרתיחה. לפצח ביצים לתוך רוטב, משאיר מקום בין כל ביצה. כיסוי ביצים לחלבון ביצה עד חלמונים אטומים הם צהובים אור, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיגליות
1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזה
4
מעבירים לצלחות ומגישים עם אבוקדו וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5
מקשטים עם כוסברה וליים פלחי ומגישים עם רוטב חם טורטיות בצד.