אם יש לכם רוטב חריף, פלפל חריף, גבינת מונטריי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו ארוחת ערב הלילה: ביצים בכור המצרף (ביצים אפויות ברוטב עגבניות), ביצים בכור המצרף, ו ביצים בכור המצרף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים שמן, שום, פלפלים ובצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצלים שקופים, כ 5 דקות. מערבבים עגבניות, מלח, אבקת צ ' ילה, אבקת שום וכוסברה; מבשלים במשך 10 דקות.מערבבים מיץ לימון וחומץ.בזהירות רוטב טהור בבלנדר, בקבוצות במידת הצורך, ואז לחזור למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים מספיק מרק כדי לדלל את הרוטב, ואז להביא לרתיחה. לפצח ביצים לתוך רוטב, משאיר מקום בין כל ביצה. כיסוי ביצים לחלבון ביצה עד חלמונים אטומים הם צהובים אור, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מעבירים לצלחות ומגישים עם אבוקדו וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מקשטים עם כוסברה וליים פלחי ומגישים עם רוטב חם טורטיות בצד.