ביצים עלומות ועוגות תפוחי אדמה עם עגבניות הולנדז
ביצים עלומות ועוגות תפוחי אדמה עם עגבניות הולנדז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, חומץ, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו לובסטר מקושקשת ביצים עם Wasabi Hollandaise ו כרישה פריך ועוגות תפוחי אדמה # Festivus, ביצים סרדו (ביצים עלומות בסגנון ניו אורלינס עם לבבות ארטישוק, תרד, ו Hollandaise), ו אספרגוס עם ביצים עלומות ורוטב הולנדז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים עוגות תפוחי אדמה על פי הוראות מתכון בדף
הוסף מים לעומק של 2 אינץ ' במחבת nonstick גדולה.
מוסיפים חומץ. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ולשמור על מבשלים אור. לשבור ביצים, 1 בכל פעם, לתוך כוס מדידה או צלחת; להחליק ביצים, 1 בכל פעם, לתוך מים, מחזיק כוס קרוב ככל האפשר על פני המים. מבשלים 5 דקות או עד הסוף.
מערבבים רוטב וחלב בסיר קטן; מערבבים עם מקצף עד חלקה.
תוסיף חמאה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מקצף, 2 דקות או עד מעובה; מערבבים בזרימת עגבניות.
מניחים עוגות תפוחי אדמה על צלחות; למעלה עם ביצים. רוטב כפית על ביצים.