קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות24
מגזין

בישול איטי האהוב בשר טחון ושעועית

בישול איטי האהוב בשר טחון ושעועית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי האהוב בשר טחון ושעועית. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת צ'דר, צ' ילי ישן, רוטב צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. נסו בישול איטי האהוב בשר טחון ושעועית, בישול איטי בשר בקר סטרוגנוף, ו בישול איטי טחון בשר בקר וגבינה פסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל בשר טחון ובצל על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
ב 3 1/2 - עד 4 ליטר בישול איטי, לערבב מבושל תערובת בשר טחון מרכיבים הנותרים למעט גבינה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 4 שעות. מנות אישיות מובילות עם גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר