בישול איטי עוף ונודלס רומנוף
בישול איטי עוף ואטריות רומנוף הכנת המתכון לוקחת כ 55 דקות. במנה עיקרית זו יש 565 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך גבינת קוטג'קטנה, בצל, אטריות ביצים רחבות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בישול איטי עוף ונודלס רומנוף, עוף בתנור איטי ואטריות אלפרדו, ו בישול איטי עוף איטלקי ואטריות.
הוראות
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מערבבים בצל, עוף ופלפל אדום בסיר. בקערה גדולה, מערבבים גבינת קוטג', שמנת חמוצה, גבינת פרמזן וקמח; יוצקים מעל עוף.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 5 עד 6 שעות.
מערבבים תערובת; מערבבים אטריות ואפונה. הגדל את הגדרת החום לגובה. לכסות; לבשל 20 עד 30 דקות או עד אטריות מכרז.