קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 23 דק.
מנות5
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בלאן שחין (אנגלית סגנון)

בלאן שחין (אנגלית סגנון)
בלאן שחין (בסגנון אנגלי) יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 292 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-109 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מקלות קינמון, חלב, שוקולד חצי מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -23 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 37%. בלאן שחין (אנגלית סגנון), פאי הרועים בסגנון אנגלי, ו פיש אנד צ'יפס בסגנון אנגלי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים 1 כוס חלב לסיר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מוסיפים קליפת לימון ומקלות קינמון. הביאו חלב לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
3
בינתיים, בקערה קטנה, מקציפים יחד את עמילן התירס והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
הקציפו את החלב שנותר לתערובת עמילן התירס. כשהחלב במחבת מתחיל להתבשל, יוצקים את תערובת עמילן התירס לסיר בזרם דק ויציב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מקציפים במרץ ומגבירים מעט את האש כדי להביא את התערובת לרתיחה עדינה. אפשר לתערובת לרתיחה במשך כ 20 שניות תוך המשך לטאטא, ולאחר מכן להסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6
מוציאים את קליפת הלימון ומקלות הקינמון. מערבבים פנימה את קורט הקינמון ואם משתמשים בו את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
7
יוצקים לכלי או תבנית, ומכניסים למקרר למשך 6 שעות לפחות, או למשך הלילה.
8
מקשטים בשוקולד מגולח רגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)