בליניס עם קוויאר טפיוקה, פירות מסוכרים, פקאנים קלויים וקרם פרש.
בליניס עם קוויאר טפיוקה, פירות מסוכרים, פקאן קלוי, וקרמה פרש יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 833 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. אם יש לך חלב, מלח, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בליני לימון עם קוויאר וצלבים קרם פרש, בליניס עם קרם fraîche, רוסטביף & cornichons, ו כוסמת בליניס עם סלמון מעושן וcrème Fraîche (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים טפיוקה ומרתיחים עד טפיוקה הוא ברור, ערבוב מדי פעם, על 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.
3
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
להעביר טפיוקה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים שמנת לתוך סיר קטן כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
להקציף חלמונים ביצה, סוכר, ומלח בקערה בינונית 1 דקה. בהדרגה להקציף תערובת קרם חם לתוך חלמונים. החזר תערובת לסיר ומערבבים על חום בינוני עד שהתערובת עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף, על 5 דקות; לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
להעביר פודינג לקערה מתכת בינונית. מניחים מעל קערה של מי קרח ומערבבים עד רפרפת הוא מגניב. מערבבים 3/4 כוס פודינג לתוך טפיוקה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה טפיוקה ו פודינג שנותר בנפרד. מערבבים את כל פודינג הנותרים לתוך טפיוקה כדי לשחרר לפני המשך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מבשלים תפוחי אדמה וגזר לבן בסירים בינוניים נפרדים של מים מלוחים רותחים עד רך מאוד, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מסננים ירקות היטב, ולאחר מכן להעביר לסנן להגדיר מעל קערה בינונית. להכריח תפוחי אדמה וגזר לבן דרך מסננת לקערה. מערבבים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שמן זית, לקלייה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לטאטא בקמח ב 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
הוסף ביצים 1 בכל פעם, לטאטא להתמזג לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
להקציף סוכר ומלח לבלילה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים חלבוני ביצה לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מחממים מחום מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מברשת עם שמן. בקבוצות, טיפת הבלילה על ידי כפות מעוגלות על מחבת, מתפשט טופס 21/2-עד 3 סיבובים אינץ'. מבשלים עד חום, על 21/2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
העברה לגיליון. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב, לכסות בחוזקה עם נייר, וצינה. לחמם מחדש בתנור 177°, כ -7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מחלקים טפיוקה בין 8 קערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מניחים 1 קערה על כל אחד 8 צלחות. נחלק את הבליני החם בין הצלחות. מסדרים חצאי דובדבנים יבשים, פרוסות משמש מסוכרות ופקאנים קלויים על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצה
אפיית תלתלי שוקולד
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מניחים מנה של קרם frache ודבש תלולית קטנה של קינמון טחון על צלחות.