קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בלינצ'ס גבינה ברוטב אוכמניות

בלינצ'ס גבינה ברוטב אוכמניות
בלינצ'ס גבינה עם רוטב אוכמניות הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אוכמניות, קמח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: בלינצ'ס גבינה ברוטב אוכמניות, אוכמניות-לימון גבינה בלינצ'ס, ו בלינצ'ס אפויים עם רוטב אוכמניות טרי.

הוראות

1
הפוך קרפים
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
2
בבלנדר, לשלב חלב וביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים קמח ומלח ומערבבים במהירות נמוכה עד חלקה, פחות מ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
4
בואו הבלילה לעמוד 1/2 שעה.
5
יש צלחת גדולה מוכנה או מגש.
6
מניחים מחבת על חום גבוה בינוני, מברשת קלות עם קצת חמאה מומסת, וחום עד חמאה רק מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים 1/4 עד 1/3 גביע הבלילה למחבת, הטיה להתפשט לתוך שכבה דקה, אפילו. קוק עד קרפ מתחיל "שלפוחית", הקצוות להתכרבל מעט מן המחבת, ואת הצד התחתון הוא השחמה קלות, על 1 עד 2 דקות. השתמש מרית גמישה כדי להעיף קרפ מתוך מחבת על צלחת, מבושל בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
חזור עם הבלילה שנותרה, צחצוח מחבת בקלילות עם חמאה מומסת לפני בישול כל קרפ. מחסנית קרפים, בצד מבושל למטה, על צלחת ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הפוך מילוי
10
בקערה גדולה, מחית יחד חקלאי וגבינות קוטג ' עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
מוסיפים חלמון ביצה, חמאה מומסת, סוכר ומלח ומערבבים עד לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
12
מקום 1 קרפ, צד מבושל למעלה, על צלחת.
13
מניחים 2 כפות מילוי במרכז, לקפל את התחתונה כדי לכסות מילוי. מקפלים למטה למעלה, ואז להתהפך ולקפל בצדדים. הפוך שוב ומניח על צלחת גדולה. חזור עם קרפים הנותרים ומילוי. (יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה; לכסות ולקרר עד מוכן לטגן.)
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
14
הפוך רוטב
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
בסיר גדול, לשלב 3 כוסות אוכמניות, סוכר, קורנפלור. הגדר על חום נמוך בינוני ומערבבים בעדינות עד הסוכר מתמוסס. להעלות את החום בינוני גבוה ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
16
הסר מהחום ומערבבים בעדינות אוכמניות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
17
בלינצ ' ס פריי
18
חום 1 כף חמאה במחבת ברזל על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
הוסף 3 בלינצ ' ס ומטגנים עד חום זהוב משני הצדדים, על 1 עד 2 דקות לכל צד. חזור עם בלינצ ' ס הנותרים.
20
מגישים חם עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה