במיה כבושה מטוגנת עם רוטב שמנת צ'יפוטלה
צריך מתאבן צמחוני? במיה כבושה מטוגנת עם רוטב שמנת צ'יפוטלה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 491 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. אם יש לכם צ'יפוטלה ברוטב אדובו, בירה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוטב חריף עוף מטוגן עם סלט במיה כבוש, Cajun מטוגן במיה עם רוטב צ'ילי שמנת, ו סלט חזיר עם רוטב במיה כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן ל 350 מעלות F במחבת עמוקה או טיגון.
מוסיף את הבמיה, ציפוי אותו בבלילה. מטגנים את הבמיה, כ 4 חתיכות בכל פעם, הופכים את החלקים לעתים קרובות, עד חום זהוב, כ 2 דקות.
מעבירים את הבמיה לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מגישים מיד עם רוטב שמנת Chipotle.
מקציפים יחד את הקמח, קמח תירס, מלח ופלפל. לאחסן במיכל אטום במזווה עד הצורך.
מערבבים את גבינת השמנת, מיונז, צ ' יפוטלה, מיץ ליים, ומלח במעבד מזון עד חלקה. מכסים ומקררים עד הצורך.