בננה-אגוז פרנץ ' טוסט הפוך
פרנץ ' טוסט בננה-אגוז הפוך יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלב, אגוזים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו בננה אגוז ממולא פרנץ ' טוסט, בורבון בננן ואגוז פרנץ ' טוסט, ו לחם מטוגן כתום הפוך (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים סוכר חום, חמאה, סירופ תירס ואגוזים עד חלקה. מערבבים בעדינות בננות. תערובת כפית לתבנית אפייה.
שמורת הקצוות של הלחם לשימוש אחר כי הם לא לספוג את תערובת הביצים היטב. סדר 2 שכבות של לחם על תערובת בננה, קורע לחם כדי להתאים במידת הצורך.
בקערה בינונית, להכות ביצים, חלב ווניל עם חוט להקציף עד מעורבב היטב.
יוצקים על לחם. מכסים בחוזקה; מקררים לפחות 1 שעה אבל לא יותר מ 24 שעות.
תנור חום עד 163°. Uncover; אופים 45 עד 55 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים מנות הפוכות, רוטב כפיות מתחתית המנה על כל מנה.