בס ג'ינג'ר-ולימון-מאודה מפוספס עם סלט שומר
בס ג'ינג'ר-ולימון-מאודה מפוספס עם סלט שומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 82 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 590 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם עירית, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו בס מפוספס מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, בס מפוספס פראי מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, ו בס פסים בגריל עם לימון ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
על משטח עבודה, דברים חללים של בס פסים עם זנגביל, פרוסות לימון ושומר בריכות. מתבלים בתוך ומחוץ לדגים במלח.
מקם מתלה תיל בתחתית מחבת גדולה, עמוקה ולמלא את המחבת עם 1/8 אינץ ' של מים. תביא את המים לרתיחה. הגדר את הדגים על המדף, לכסות את המחבת ואת קיטור על חום נמוך בינוני עד מבושל דרך, על 18 דקות.
בינתיים, בקערה, לזרוק את שומר פרוס עם 2 כפות של שמן זית 2 כפות של מיץ לימון העונה עם מלח.
מעבירים את הדג למגש גדול.
לטפטף את הדגים עם הנותרים 2 כפות שמן זית 1 כף מיץ לימון ומפזרים עירית.
מגישים את הדג עם סלט שומר.