בצל קרמל ופיצת נקניק הודו
המתכון בקרמל בצל ופיצה נקניק הודו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 5 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 269 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סוכר, בצק פיצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: בצל קרמל ופיצת נקניק עם ארוגולה, נקניק איטלקי & פיצה בצל מקורמל, ו בטטה, נקניק ופיצה בצל מקורמל.
הוראות
מניחים בצק פיצה על גיליון גדול של נייר קלף. מכסים במגבת לחה; לתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות.
בעוד הבצק עולה, לחמם מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים סוכר ומלח. המשך לבשל 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב עמוק, ערבוב לעתים קרובות.
הסר תרמילים מנקניק. מבשלים נקניק במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ ' על נייר קלף. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה. שקופית בצק נייר קלף על תבנית אפייה גדולה.
מניחים על המדף התחתון בתנור.
רוטב פיצה כפית על קרום, מתפשט עד שפה. למעלה עם גבינה, בצל ונקניק.
אופים 10 דקות נוספות או עד הקרום הוא זהב גבינה נמסה.
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות.
הערה: אם משתמשים בבצק פיצה בקירור, ניתן לבצק לעלות לפי ההוראות בשלב 1 למשך 1 שעה. המשך לפי ההוראות במתכון.