קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

בצק פיצה בסגנון נפוליטני עם שום ותבלינים איטלקיים

בצק פיצה בסגנון נפוליטני עם שום ותבלינים איטלקיים
בצק פיצה בסגנון נפוליטני עם שום ותבלינים איטלקיים דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 3 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 30 . אם יש לכם שמרים עולים מהר, מי קרח, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. נסו פלפל נפוליטני ובצק חיטה מלאה דבש, תפוחי אדמה מוקפצים עם תבלינים איטלקיים, ו שעועית פינטו עם תבלינים בסגנון מקסיקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לערבב את הקמח, מלח, ושמרים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים במי קרח, משפשפים את הקערה בערבובכם, עד שכל הקמח והמים שולבו בבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים ב 2 כפות שמן זית. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין, ללוש עד הבצק הוא מוצק אבל מעט דביק, ערבוב יותר קמח במידת הצורך. ללוש את השום המגורען ותבלינים איטלקיים לתוך הבצק. (את שלב הלישה ניתן לעשות במכונת לחם להגדיר על הגדרת הבצק.)
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
4
טופס את הבצק לתוך עגול, ומניחים לתוך קערה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מברישים את החלק העליון עם 1/2 כפית שמן זית, מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומאפשרים לבצק לעלות עד לכפול, 1 עד 2 שעות. אגרוף למטה את הבצק, ולחתוך לשניים. יוצרים כל חצי לתוך קרום פיצה 12 אינץ', ומניחים על מחבתות פיצה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הזז מתלה למיקום התחתון בתנור, וחמם מראש תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
אופים את קרום הפיצה על המדף התחתון רק עד המשרד, 3 עד 7 דקות. אפשר את הקרום להתקרר במשך כ 10 דקות לפני ציפוי עם רוטב, גבינה, או מרכיבים רצויים אחרים וחוזר לתנור לאפות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.