בקלה אפוי עם שעועית צ'וריסו & לבן
בקלה אפויה עם שעועית צ'וריסו & לבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 319 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. 231 אדם התרשמו מתכון זה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם טימין, פלפל, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בקלה אפוי עם שעועית צ'וריסו & לבן, המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, ו עוף ספרדי עם צ'וריסו ושעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. מעיל 9-by-13 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול.
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שאלוט, צ ' וריסו (או קילבסה) ותימין ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים עגבניות ויין 1/4 כוס. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות נשברות והיין כמעט התאדה, 2 עד 4 דקות. מערבבים שעועית 1/4 כפית מלח ולהסיר מהחום.
מפזרים דגים עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל; מניחים בתבנית אפייה מוכנה. למעלה כל פיסת דגים עם כמויות שוות של תערובת עגבניות (כ 1/2 כוס לפילה).
יוצקים את היין 1/4 כוס הנותרים לתוך המחבת ולכסות את המחבת בנייר כסף.
אופים עד הדג הוא רק מבושל דרך, 15 עד 20 דקות.
מגישים את הדג עם הרוטב כפית מעל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.