האוקיינוס השקט Cod ו-Clam Cacciucco הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 76 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1106 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, שמן זית, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה מצוין. מתכונים דומים: האוקיינוס השקט Cod ו-Clam Cacciucco, בס שחור ו Gamberi Cacciucco, ו Cacciucco (תבשיל פירות ים טוסקני) # FishFridayFoodies.
הוראות
1
מחממים סיר, מצופים קלות בשמן זית, על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את הבצל, סלרי, שום ומלח, לפי הטעם, וזיעה במשך 3 עד 4 דקות. מערבבים את עצמות הדגים וקליפות שרימפס וממלאים את הסיר במים.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את השום והפלפל האדום הכתוש ומבשלים עוד 3 עד 4 דקות. מערבבים את היין ומפחיתים בחצי. מתבלים במלח. זה חשוב לתבל לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הוסף 2 ליטרים של מלאי דגים ואת הזעפרן. מערבבים את עגבניות מחית, טימין ועלי דפנה. מתבלים במלח ומבשלים 20 עד 30 דקות. המרק הסופי צריך להיות מרק יפה מאוד טעים. לטעום ולהוסיף מלח, במידת הצורך.
מחממים מחבת סאוט צדדית ישרה, מצופה קלות בשמן זית, בחום גבוה. מתבלים את הבקלה במלח, מוסיפים אותו למחבת ומחממים אותו מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר את הבקלה מהמחבת לצלחת גדולה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מסננים את השומן מהמחבת ומוסיפים את הצדפות וכ -4 כוסות של מרק העגבניות. מכסים ומבשלים עד שהצדפות פתוחות, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את השרימפס ואת הבקלה יחד עם השעועית והמלול. מכסים ומבשלים עד שהבקלה והשרימפס מתבשלים דרך והמלול נבול. אם בשלב כלשהו המרק מבושל יותר מדי, להוסיף יותר מרק עגבניות.
הסר את בקלה, צדפות ושרימפס מהמחבת ולשים בקערה. כפית את השעועית ו escarole לתוך קערות הגשה. מצקת במרק עגבניות ולסדר את הבקלה, צדפות ושרימפס על השעועית ו escarole.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
טפטוף בשמן זית ומפזרים שברי שומר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.