זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו סטייק, ביצה, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מאנישביץ עוגות יין אדומות {בגידה גדולה!# Hamiltonbeach, טאקו בשר עם בצל אדום כבוש (צלחות קטנות, טעם גדול), ו תבשיל בקר ביין אדום.
הוראות
1
אם יש לך זמן, מניחים את הבשר בקערה גדולה עם עשבי תיבול וכוכב אניס ומתבלים היטב עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
לימון, גרידה טרייה מגוררת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים את כל היין, מכסים בסרט נצמד ומצננים עד 24 שעות. למחרת לשבת מסננת על קערה אחרת ולנקז את הבשר היטב. בחר את עשבי תיבול וכוכב אניס ולהניח בצד. אם אין לך זמן פשוט להתחיל עם כל החומרים מוכנים ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
לימון, גרידה טרייה מגוררת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-o
3
תנור חום 170c / 150c מאוורר / גז 3 -
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
מחממים רסס של שמן בתבשיל גדול עד חם מאוד ואז מחממים את הבשר היטב בקבוצות. עבור כל אצווה, לחמם יותר שמן וחום במשך כ 10 דקות לפני העברה לצלחת ולחזור על התהליך. כאשר כל הבשר נעשה מוסיפים את הירקות ומבשלים במשך 5 דקות עד שמתחילים לצבוע ואז מוסיפים את עשבי התיבול ואת כוכב אניס ומבשלים עוד דקה.
מפזרים סוכר על הירקות, ואז לפזר על הקמח ומערבבים יחד. מבשלים כמה דקות עד שמתחילים להשחים, מערבבים את העגבניות הטהורות ואז שופכים על היין, מגרדים את תחתית המחבת עם הכף. טיפ בבשר וכל מיצים ואז להתפורר בקוביות המניות.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
יוצקים מספיק מים רותחים מהקומקום כדי לכסות את הבשר והירקות. מתבלים במלח ופלפל ומביאים הכל לרתיחה, מערבבים היטב, מכסים ומניחים בתנור במשך 2 1/2 שעות עד שהבשר ממש רך. זה יכול להיעשות עד 3 ימים מראש ומקורר עד מוכן לעשות את העוגה או קפוא עד 3 חודשים.