קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

בקר גדול בעוגת יין אדום

בקר גדול בעוגת יין אדום
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו סטייק, ביצה, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מאנישביץ עוגות יין אדומות {בגידה גדולה!# Hamiltonbeach, טאקו בשר עם בצל אדום כבוש (צלחות קטנות, טעם גדול), ו תבשיל בקר ביין אדום.

הוראות

1
אם יש לך זמן, מניחים את הבשר בקערה גדולה עם עשבי תיבול וכוכב אניס ומתבלים היטב עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את כל היין, מכסים בסרט נצמד ומצננים עד 24 שעות. למחרת לשבת מסננת על קערה אחרת ולנקז את הבשר היטב. בחר את עשבי תיבול וכוכב אניס ולהניח בצד. אם אין לך זמן פשוט להתחיל עם כל החומרים מוכנים ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תנור חום 170c / 150c מאוורר / גז 3 -
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מחממים רסס של שמן בתבשיל גדול עד חם מאוד ואז מחממים את הבשר היטב בקבוצות. עבור כל אצווה, לחמם יותר שמן וחום במשך כ 10 דקות לפני העברה לצלחת ולחזור על התהליך. כאשר כל הבשר נעשה מוסיפים את הירקות ומבשלים במשך 5 דקות עד שמתחילים לצבוע ואז מוסיפים את עשבי התיבול ואת כוכב אניס ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מפזרים סוכר על הירקות, ואז לפזר על הקמח ומערבבים יחד. מבשלים כמה דקות עד שמתחילים להשחים, מערבבים את העגבניות הטהורות ואז שופכים על היין, מגרדים את תחתית המחבת עם הכף. טיפ בבשר וכל מיצים ואז להתפורר בקוביות המניות.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים מספיק מים רותחים מהקומקום כדי לכסות את הבשר והירקות. מתבלים במלח ופלפל ומביאים הכל לרתיחה, מערבבים היטב, מכסים ומניחים בתנור במשך 2 1/2 שעות עד שהבשר ממש רך. זה יכול להיעשות עד 3 ימים מראש ומקורר עד מוכן לעשות את העוגה או קפוא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
כדי להפוך את העוגה תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
להטות את המילוי לתוך עוגה 2 ליטר או תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
מגלגלים את המאפה על משטח מקומח קלות כדי להתאים את צלחת העוגה עם בליטה קלה וילון על הצלחת. Crimp הקצוות אם אתה מסוגל לתקוע כמה חורי קיטור קטנים באמצע.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
10
מברישים את המאפה עם הביצה המוכה ומפזרים מלח ים קשקשי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
11
אופים במשך 30 דקות עד חום זהוב. זה הולך טוב עם מחית שעועית ירוקה חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman