קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

בקר ותפוחי אדמה צלויים בעשב

בקר ותפוחי אדמה צלויים בעשב
אם יש לכם טריזים תפוחי אדמה, שיני שום, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים, תפוחי אדמה צלויים עשבי תיבול (GF), ו תפוחי אדמה צלויים בעשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
2
שלב 1 כף טימין, רוזמרין, פטרוזיליה, 1 כף שמן, 3/4 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ושום; לשפשף באופן שווה על שני הצדדים של בשר.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים בשר בקר על המדף של מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4
שלב את תפוחי האדמה, הנותרים 1/2 כפות שמן, נשאר 1/2 כפית מלח, ונשאר 1/4 כפית פלפל; לזרוק. מסדרים תערובת תפוחי אדמה על מתלה סביב בשר בקר. צלייה 7 דקות. הפוך בשר מעל. צלייה 7 דקות או עד בשר הוא מידת העדינות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהתנור.
6
מניחים בשר בקר על קרש חיתוך; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים תפוחי אדמה; מפזרים הנותרים 1 כף טימין.
מרכיבים שתצטרך
7
חותכים בשר על פני תבואה לפרוסות דקות; לשרת עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך