בקר כתום וברוקולי מוקפץ
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בקר תפוז וברוקולי מוקפץ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 507 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיץ תפוזים, סטייק סינטה, קליפת תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירות יער שקדים טריים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים, ו עוף וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סטייק לחתיכות 1 1/2 אינץ'. לזרוק עם קליפת תפוז; להפריש.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פתיתי פלפל, בצל ופלפל. מוקפץ עד ירקות לנבול.
מוסיפים ברוקולי ו -3 כפות מים; מכסים ואדים 1 עד 2 דקות עד שברוקולי מבושל רך-פריך.
הסר ממחבת. לבשל פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה. מערבבים יחד מיץ תפוזים ורטבי סויה והויסין.
מוסיפים שמן שנותר למחבת וחוזרים לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים את סטייק קשיו; מוקפץ 2 עד 3 דקות. להחזיר ירקות למחבת עם תערובת רוטב וחום דרך. מתבלים במלח ופלפל טחון טרי.
אטריות ניקוז; למעלה עם מוקפץ.