קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

בקר מטוגן בחרדל

בקר מטוגן בחרדל
גשו לסופר וקנו חזה בקר, חרדל דיז'ון, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו ירוק חרדל מטוגן, גזר חרדל מטוגן, ו ירוק חרדל מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף את חזה הבקר בכל רחבי עם חרדל וקורנית, לעטוף בניילון נצמד, ומקרר במשך שעתיים עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
מתבלים את הבשר בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני בתנור הולנדי. כאשר השמן מנצנץ, חום את הבשר מכל הצדדים: זה צריך לקחת בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מניחים את הבשר בצד, ומוסיפים את הבצל למחבת. ייתכן שיהיה עליך להוסיף כף נוספת של שמן זית אם המחבת יבשה מדי. Sauté רק עד מעט מתרכך, על 1 דקה. Deglaze עם קוניאק, מגרד את כל החלקים החומים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
קוניאקקוניאק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את חזה הבקר בחזרה בסיר, יחד עם היין האדום מרק בשר בקר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. לכסות את הסיר, ומבשלים במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
לאחר 3 שעות, לשים את הבשר בצד לנוח. מרתיחים את הנוזל בתנור ההולנדי במרץ עד 4 כוסות נשאר. הרם את שיני השום, וסחוט את התוכן בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את הנוזל, הבצלים והשום למעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מחית יחד את החמאה והקמח עד לשלב טוב, ולהוסיף יחד עם שני חרדל למעבד המזון. Whiz עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
חותכים את החוט את חזה הבקר, וחותכים לפרוסות דקות.
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
10
מגישים עם רוטב חרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות