קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז מקסיקניים עם מישמש-מילוי אנצ'ו וגנש שוקולד מריר

בראוניז מקסיקניים עם מישמש-מילוי אנצ'ו וגנש שוקולד מריר
המתכון עוגיות מקסיקניות עם מילוי משמש אנצ'ו וגאנש שוקולד מריר יכול לספק את התשוקה האמריקנית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך קינמון טחון, מים, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: שוקולד מריר בראוניז מסקרפונה עם גאנש אוכמניות, עוגות שוקולד עם שוקולד, תפוז וציפורן חדורים מילוי גנאש וקרם חמאה סיני מתובל, ו עוגיות שמנת חמוצה-מילוי גנאש שוקולד.

הוראות

1
בסיר 2 ליטר, משמש חום מילוי מרכיבים רותחים, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום. מבשלים חשפו כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד מעובה. מגניב במקצת. בקערה מעבד מזון עם להב מתכת, תערובת מקום. כיסוי; תהליך עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 16 כוסות מאפין בגודל רגיל.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
4
בקערה בינונית, מערבבים בראוני עד מעורבב היטב. כפית על 2 כפות הבלילה בראוני לתוך כל כוס מאפין. זרוק 1 כף מילוי על הבלילה בראוני בכל כוס. למעלה כל אחד עם תוספת 2 עד 3 כפות הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
אופים 20 עד 24 דקות או עד צמרות יבשים; מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מן המחבת; מגניב לחלוטין, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בסיר 1 ליטר, חום הקצפת קרם על אש בינונית נמוכה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
הסר מהחום; מערבבים בשוקולד ו 1/4 כפית קינמון עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
9
תן לעמוד 15 דקות להתעבות. בזהירות לשפוך תערובת שוקולד על גבי כל בראוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים