קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניז קריאולית

בראוניז קריאולית
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז טחינה ללא דגנים (הבראוניז הטובים ביותר שאכלתי אי פעם!), ו בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים).

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל-350 ° F. משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 על 2 אינץ ' וקווים בקלף, ומאפשרים לקצוות הנייר לתלות על שני קצוות מנוגדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
למסיבותלמסיבות
2
כדי להפוך את הבראוניז: להגדיר קערה גדולה חסינת חום על סיר של מים רותחים בקושי (אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים), להוסיף את החמאה והשוקולד, ומערבבים לעתים קרובות עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
הסר את הקערה מהחום, להוסיף את הסוכר, מלח, וניל ומערבבים עד לשלב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בֹּטֶןבֹּטֶן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
5
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהבלילה חלקה, 2 עד 3 דקות. מוסיפים את שפיץ הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
Coco NibsCoco Nibs
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
6
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים במשך 20 עד 22 דקות. כאשר הבראוניז נעשים, סדק קל ייווצר בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
למסיבותלמסיבות
7
הסר את המחבת מהתנור ותן לעוגיות להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
למסיבותלמסיבות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
1
מערבבים את השמנת, החמאה, הסוכר והמלח בקערה חסינת חום גדולה, מניחים אותה על סיר של מים רותחים בקושי (אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים), ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
הסר את הקערה מהחום, להוסיף את הקפה ווניל, ומערבבים עד חלקה. הגנאש יתעבה ככל שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בֹּטֶןבֹּטֶן
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
כדי לסיים את הבראוניז: הפוך את הבראוניז על תבנית אפייה והסר את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
יוצקים את גנאש מעובה על הבראוניז, להפיץ אותו באופן שווה עם מרית או סכין חמאה לתוך שכבה עבה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
תן בראוניז לעמוד עד גנאש מוגדר לחלוטין ומפזרים פלר דה sel אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
7
חותכים לריבועים. הבראוניז ישמרו במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.