קושיקשה
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

בראוני פופס

בראוני פופס
המתכון לעוגיות בראוני יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-15 דקות. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד. גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בראוני פופס, בראוני פופס, ו בראוני ינשוף פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים תנור ל 177°. Line מחבת אפייה 8 אינץ 'עם רדיד אלומיניום כבד חובה, משאיר שיפוץ 2 אינץ' על 2 צדדים מנוגדים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים חמאה ושוקולד בקערה חסינת חום ומניחים על מחבת של מים בקושי רותחים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד כמעט נמס.
4
הסר קערה מחבת, להקציף עד חלקה וקריר עד חם.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה. מערבבים סוכר לתוך תערובת שוקולד חמה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב אחרי כל אחת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מערבבים וניל; מקפלים בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
8
מורחים את הבלילה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
אופים עד רק להגדיר במרכז, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בואו מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
הקפא מחבת במשך 30 דקות. הרם בראוניז מתוך מחבת באמצעות רדיד התלוי; מקום על קרש חיתוך. השתמש 2 1/4 אינץ ' חותך עוגיות בצורת לב כדי להפוך 9 בראוניז.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מקום ממתקים נמס בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים נמסיםממתקים נמסים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
הסר מחבת מחום, שמירה על קערה על מים; מערבבים עד נמס לחלוטין. שמור קערה על מים כמו שאתה עובד. לטבול סוף מקל סוכריה על מקל לתוך ציפוי ממתקים ולהכניס לתוך קצה מחודד של בראוני.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מניחים על תבנית אפייה. חזור עם מקלות ועוגיות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
מניחים גיליון אפייה במקפיא במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16
בזהירות לטבול כל בראוני לחלוטין או באמצע הדרך לתוך ציפוי ממתקים. לסובב מקל, הקשה עליו בעדינות, המאפשר עודף לטפטף, או טפטוף עם ציפוי. החל קישוטים, אם תרצה בכך. עומד פופס בקלקר.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון