ברביקיו של אזור הפחם של פנסילבניה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו את ברביקיו של אזור הפחם של פנסילבניה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -13 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 272 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. תמורת 92 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים מאוד אהבו את מנת הברביקיו הזו. 85 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . גשו לסופר וקנו קטשופ, בשר בקר טחון, חומץ ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . זה יהיה להיט באירוע יום האב שלך. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 45% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: שרימפס קוביות באזור החוף , Cocido Boyacense (תבשיל אזור בויאקה) ועוגיות פחם שובבות .
הוראות
מפוררים את הבשר הטחון במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף בצל; מבשלים ומערבבים עד שהבשר כבר לא ורוד.
מסננים את עודפי השומן ומערבבים פנימה את החומץ, הסוכר החום, החרדל, הקטשופ, המלח והפלפל. מבשלים על אש בינונית כ-15 דקות.