ברודטו (תבשיל דגים) בסגנון אנקונה
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית ראשונית? ברודטו (תבשיל דגים) בסגנון אנקונה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 273 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.04 דולר למנה. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם שום, שמן זית, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. נסו מולי דגים קלים (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס), ברודטו: מרק דגים, ו ברודטו-מרק דגים איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול, בתנור הולנדי, או רצוי בסיר חרס על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, השום, הגזר, הסלרי, עלי הדפנה, הפטרוזיליה ופתיתי הפלפל האדום. מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות.
מערבבים פנימה את העגבניות המעוכות ומבשלים 15 דקות על אש בינונית.
יוצקים פנימה את החומץ או היין. מבשלים עד שהנוזל כמעט התאדה, כ -10 דקות; יוצקים את ציר הדגים. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 10 דקות.
מערבבים בעדינות את הצדפות. מבשלים עד שנפתחו צדפות (זורקים כל מה שלא נפתח) כ -2 דקות ואז מערבבים פנימה את השרימפס. מבשלים עד שהשרימפס ורוד, כ -3 דקות.
מניחים פרוסת לחם קלוי בתחתית כל קערה. מצקת ברודטו מעל הלחם ומגישים מיד.