קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברווז מזוגג עם רוטב קלמנטינה

ברווז מזוגג עם רוטב קלמנטינה
ברווז מזוגג עם רוטב קלמנטינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 80 גרם חלבון 268 גרם של שומן, וסך הכל 2918 קלוריות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. גשו לסופר וקנו ברווזים, מלח כשר, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 94%. מתכונים דומים: ברווז מזוגג עם רוטב קלמנטינה, סירופ ליבנה ורוטב סויה-ברווז צלוי מזוגג, ו ברווז צלוי ממולא מוגש עם קלמנטינה יוס.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
עבודה מקצה חלל גדול, עור ברווז נפרד (כולל שומן) מבשר השד ככל האפשר על ידי עבודה האצבעות שלך בין העור לבשר, להיזהר לא לקרוע את העור, ואז לדקור את העור על כל הברווזים עם מזלג. לשים ברווזים, חזה הצדדים למעלה, זה לצד זה במחבת צלייה גדולה flameproof ולשפשף כל ברווז בתוך ומחוץ עם מלח כשר. מחלקים בצל וסלרי בין חללי ברווז ומפזרים סוכר 1/2 כוס סביב ברווזים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ברווז שלםברווז שלם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
יוצקים מספיק מים רותחים-חמים על ברווזים (כדי לעזור להדק את העור) כדי להגיע על חצי עד ברווזים (לא למלא מחבת צלייה יותר מ 1 אינץ ' מן השפה). מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף כבד, ולאחר מכן להעביר בזהירות לתנור וברווזי צמה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מחבת מהתנור ולהסיר רדיד (לא להשליך), ולאחר מכן בזהירות להפוך ברווזים מעל (הצדדים השד למטה) באמצעות כף עץ אחת גדולה להסתובב חלל פנימי אחר. מכסים בנייר כסף, ואז בזהירות לחזור לתנור ו braise עד הבשר הוא רך מאוד אבל לא נופל מהעצם, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
הסר מחבת מהתנור ולהשליך רדיד.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
להעביר ברווזים עם כפיות עץ 2 צלחות גדולות, ניקוז כל מיצים בתוך ברווזים בחזרה למחבת, ולאחר מכן להעביר נוזל בישול לקערה גדולה. להחזיר ברווזים למחבת צלייה, השד הצדדים למעלה, ברווזים קרירים ובישול נוזלי (בנפרד), חשוף, ואז צונן, חשוף, לפחות 4 שעות (כדי לחזק את הברווז לפני צלייה כדי לחזק שומן על נוזל בישול).
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
השלך את כל השומן מנוזל בישול צונן.
2
הסר גרידה מ 2 קלמנטינות גדולות או 4 קטנות ברצועות עם מקלף ירקות, ולאחר מכן לקצץ כל ורוד לבן מ גרידה עם סכין חיתוך חדה לחתוך גרידה לרצועות דק julienne. רצועות Blanch בסיר קטן של מים רותחים 5 דקות, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
לסחוט מספיק מיץ מ clementines הנותרים למדוד 2 כוסות ויוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר כבד 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים חומץ הנותרים 2 כפות סוכר ומרתיחים עד מופחת על 1/3 כוס (זיגוג יהיה בועה עד להכהות), על 15 דקות. מילואים 1 זיגוג כף בכוס להבריש על ברווזים, ולאחר מכן מערבבים גרידה julienned ו 1 כוס בישול נוזלי לתוך זיגוג שנותר במחבת ושמורה לרוטב. שמור נשאר נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ברווזברווז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ברווזים צלויים עד העור הוא פריך, 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
3
מברשת זיגוג שמור (מכוס) על ברווזים, ולאחר מכן להעביר ברווזים מגש ולתת לעמוד תוך סיום רוטב, לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מ מחבת צלייה ומחבת בפישוק מעל 2 מבערים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מוסיפים שאלוט ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מרכך וזהב חיוור, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
6
להוסיף 2 כוסות שמורות בישול נוזלי ו deglaze פאן על ידי רותחים, גירוד חתיכות חומות, 2 דקות, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך רוטב (המכיל גרידה julienned) ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מערבבים יחד ליקר arrowroot ולהקציף לרוטב. מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד מעובה, 3 עד 5 דקות, ואז רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ArrowrootArrowroot
(מקרטון)(מקרטון)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מגישים ברווזים, שלמים או מגולפים לחתיכות, עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
* ברווזים יכולים להיות מטוגנים ומקוררים 1 יום קדימה. צ ' יל בישול נוזלי בנפרד.* זיגוג ניתן לעשות רוטב ניתן להתחיל 6 שעות קדימה. מגניב בנפרד, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. לחמם זיגוג ומערבבים לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק