ברווז סמוקי ומרק בטטה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 98 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 886 קלוריות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב אדובו, טימין, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מרק בטטה סמוקי, סופלה סמוקי בטטה, ו צ'יזי בטטה צ' יפס עם מטבל יוגורט סמוקי.
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים למרינדה. לזרוק את השדיים ברווז עם המרינדה (זה יהיה יותר של משחה) ולאפשר מרינדה כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2
מחממים את השמן והחמאה בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום גבוה.
הסר את השדיים מן המרינדה, להשתמש באצבעות כדי לנגב עודף, ולהוסיף בשר לסיר (להשליך את שאריות המרינדה.) צורב בשר היטב משני הצדדים, כמה דקות בצד. בשר צריך להיות משחימים היטב. הקפד לא לצופף את המחבת או הבשר לא חום כראוי.
מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לבשל 3 עד 5 דקות כדי טוסט הדבק.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
למריחה על טוסט אם רוצים
6
מוסיפים את הכמון, פפריקה, עלי דפנה, קינמון ותימין. לבשל 2-3 דקות. לזרוק את השום, זנגביל, וצ ' ילי ומבשלים עד ריחני 30 שניות עד דקה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
נייר אורז
נוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2 כוסות שיני שום
7
יוצקים את היין הלבן ולאפשר להתבשל כמה דקות. לזרוק את מרק העוף, מרק בשר, ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיס
שדי פסיון אם )
8
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים ומכסים, מביאים לרתיחה.כאשר קערות המרק הופכות לרתיחה קשה (רתיחה עדינה) ומבשלות עד שתפוחי האדמה המתוקים רכים. 20-25 דקות תלוי כמה רך אתה אוהב את הירקות שלך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
מוסיפים את האפונה הקפואה ומבשלים עד מחומם דרך, על 10 דקות. בינתיים לחתוך את הברווז לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
הוסף את הברווז וכל נוזל שנאסף בצלחת הם ישבו בסיר. לזרוק את האורז, לכסות, ולאפשר לבשל 5-10 דקות יותר כדי לסיים לבשל את הברווז וחימום האורז.