ברווז סמוקי ומרק בטטה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 98 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 886 קלוריות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב אדובו, טימין, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מרק בטטה סמוקי, סופלה סמוקי בטטה, ו צ'יזי בטטה צ' יפס עם מטבל יוגורט סמוקי.
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים למרינדה. לזרוק את השדיים ברווז עם המרינדה (זה יהיה יותר של משחה) ולאפשר מרינדה כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2
מחממים את השמן והחמאה בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הסר את השדיים מן המרינדה, להשתמש באצבעות כדי לנגב עודף, ולהוסיף בשר לסיר (להשליך את שאריות המרינדה.) צורב בשר היטב משני הצדדים, כמה דקות בצד. בשר צריך להיות משחימים היטב. הקפד לא לצופף את המחבת או הבשר לא חום כראוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להעביר את הבשר לצלחת ולהניח בצד.לזרוק את הבצל, סלרי, וגזר לתוך הסיר ומבשלים עד מתרכך ואת הבצל הופכים שקופים.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לבשל 3 עד 5 דקות כדי טוסט הדבק.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
למריחה על טוסט אם רוצים
6
מוסיפים את הכמון, פפריקה, עלי דפנה, קינמון ותימין. לבשל 2-3 דקות. לזרוק את השום, זנגביל, וצ ' ילי ומבשלים עד ריחני 30 שניות עד דקה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
נוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
יוצקים את היין הלבן ולאפשר להתבשל כמה דקות. לזרוק את מרק העוף, מרק בשר, ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
חתיכות ירקות בגודל נגיס
שדי פסיון אם )
8
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים ומכסים, מביאים לרתיחה.כאשר קערות המרק הופכות לרתיחה קשה (רתיחה עדינה) ומבשלות עד שתפוחי האדמה המתוקים רכים. 20-25 דקות תלוי כמה רך אתה אוהב את הירקות שלך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את האפונה הקפואה ומבשלים עד מחומם דרך, על 10 דקות. בינתיים לחתוך את הברווז לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
הוסף את הברווז וכל נוזל שנאסף בצלחת הם ישבו בסיר. לזרוק את האורז, לכסות, ולאפשר לבשל 5-10 דקות יותר כדי לסיים לבשל את הברווז וחימום האורז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
הסר את עלי המפרץ לפני ההגשה. לטעום את המרק ולהוסיף מלח ופלפל כדי להתאים את הטעם שלך. ניתן להגיש מעל אורז נוסף אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גב שומן חזיר
אפונה גויה®
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
12
להוסיף רוטב sriracha (או רוטב חריף אחר) אם אתה אוהב יותר חום.