קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות100
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

ברוכים הבאים לכפור הראשון: מרק עדשים מתובל עם עגבניות ירושה קלויות

ברוכים הבאים לכפור הראשון: מרק עדשים מתובל עם עגבניות ירושה קלויות
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? בברכה את הכפור הראשון: מרק עדשים מתובל עם עגבניות ירושה קלויות יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 813 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך כוסברה טחון, עלי דפנה, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה ממטבח מזין יש 1 אוהדים. וזה אדיר. נסו עגבניות ירושה קלויות פונטינה, עגבניות ירושה קלויות רזה, ו עגבניות ירושה ממולאות צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים עדשים לתוך קערה גדולה ערבוב לכסות עם מים חמים על ידי שני סנטימטרים. מערבבים בחומץ, מכסים במגבת מטבח, ומאפשרים עדשים להשרות במשך שמונה עד שתים עשרה שעות. אחרי שהם כבר ספוג במשך שמונה עד שתים עשרה שעות, לנקז את המים ולשטוף אותם היטב.מחממים את התנור ל 425 מעלות פרנהייט. מסדרים עגבניות וחציל על תבנית אפייה,טפטוף עם שמן זית וצלי ב 425 מעלות פרנהייט במשך כשלושים דקות או עד העגבניות מתחילות לקרמל.להמס ghee בסיר המניות כבד תחתית ומערבבים בצל. מטגנים את הבצל בגהי עד שהוא מתרכך והופך שקוף, שש עד שמונה דקות, ואז מערבבים חרדל, כמון וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים ציר עוף לתוך הסיר על הבצל ומערבבים עדשים ספוגות. מכסים ומבשלים עד העדשים הם מכרז, כעשרים דקות. לאחר שהעדשים רכות, מערבבים בעגבניות צלויות וחצילים וממשיכים להתבשל, מכוסה, לעשרים עד עשרים וחמש דקות נוספות.לאחר עשרים עד עשרים וחמש דקות, לכבות את החום, מערבבים את כרוב לכסות. אפשר כרוב לנבול תחת בחום הסביבה של המרק. מתבלים את המרק לפי הטעם עם מלח ים לא מזוקק( ראה מקורות), פלפל שחור טחון גס, ושמן זית נוסף.
מרכיבים שתצטרך