ברוקולי מערבבים ומטגנים עם זנגביל ושומשום
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני מתכונים לרפרטואר שלך, ברוקולי מערבבים ומטגנים עם זנגביל ושומשום יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם פרחי ברוקולי, שמן שומשום, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). בשר חזיר ג'ינג'ר שומשום וברוקולי גזר מוקפץ, מוקפץ בשר ג'ינג'ר שומשום, ו בשר בקר טחון שומשום ג'ינג'ר מערבבים ומטגנים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
טוסט זרעי שומשום: טוסט זרעי שומשום על ידי חימום ראשון מחבת קטנה, ללא מקל על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את זרעי השומשום ומנענעים את המחבת כך שהם מתפשטים בשכבה אחת.
תן להם לבשל עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם, על 2-3 דקות. אל תלכו מהם בזמן הבישול, כמו ברגע שהם מתחילים חום הם יכולים בקלות לשרוף. לאחר קלוי להסיר מהחום ולשים לתוך קערה קטנה.
מערבבים מלאי, רוטב סויה, שמן שומשום:
מערבבים את המניה, רוטב סויה, ושמן שומשום כהה יחד בקערה קטנה, להפריש.
חום 1 כף שמן בוטנים או שמן קנולה במחבת sauté גדול, cover-able על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את פרחי הברוקולי, מערבבים למעייל את הפרחים עם השמן, מטגנים במשך כדקה.
פנו מקום באמצע הברוקולי והוסיפו את הג ' ינג ' ר והשום.
מוסיפים קצת יותר שמן לג ' ינג 'ר ושום (על כפית) ו sauté במשך חצי דקה, ערבוב רק שום וג' ינג ' ר, עד ריחני. ואז מערבבים את השום וג ' ינג ' ר עם הברוקולי.
הוסף את תערובת סויה ומבשל:
מוסיף את תערובת שמן שומשום סויה למחבת. להביא לרתיחה, להפחית את החום ואת הכיסוי.
בואו לבשל במשך 2-3 דקות, עד ברוקולי הוא עדיין מוצק, אבל יכול להיות פירסינג עם מזלג.
הסר ברוקולי עם כף מחוררת לקערה. להחזיר מחבת לחום, להגדיל את החום גבוה ומרתיחים את הנוזל עד כמה כפות להישאר.
לכבות את החום, להחזיר ברוקולי למחבת, להוסיף את זרעי שומשום קלוי, לזרוק עם הנוזל. שים לתוך קערת הגשה.