ברוקולי קלוי עם שום
ברוקולי קלוי עם שום עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 133 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פרחי ברוקולי, צנוברים, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי שום קלוי, ברוקולי קלוי שום, ו ברוקולי קלוי עם שום ולימון.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. להמס חמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
להוסיף שום כיסוי; להפריש חום.
מניחים ברוקולי בקערה גדולה וזורקים עם שמן זית, מלח ופלפל.
מורחים ברוקולי בשכבה אחת על 2 סדינים אפייה גדול rimmed. צולים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך קל השחמה על הקצוות, 20 עד 25 דקות.
בינתיים, למקם צנוברים במחבת גדולה. טוסט מעל חום בינוני, ערבוב ו זורק לעתים קרובות, עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות.
מעבירים לקערה קטנה כדי להתקרר.
מעבירים ברוקולי לקערה גדולה ויוצקים על תערובת חמאה ושום. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק עם צנוברים רק לפני ההגשה.