ברזיל אגוז ובננה פרפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרום אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל ברזיל אגוז & בננה Parfait. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 501 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 4. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אבל בננות, תמצית vanillan, שיבולת שועל התגלגל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם ברזיל ובננה, ברזיל אגוז ובננה קראנץ Saturdaes, ו אוכמניות בננה אגוז אפוי שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
שים את אגוזי ברזיל וסירופ מייפל בסיר קטן על אש נמוכה ומבשלים עד בועות הסירופ.
הסר מהחום ומערבבים את שיבולת השועל.
מעבירים לתבנית אפייה לא דביקה ומניחים בתנור שחומם מראש, ב-325 ° F, במשך 10 דקות, או עד שהשיבולת שועל קלויה ודביקה.
מערבבים את היוגורט עם וניל, קינמון, וסוכר ' ממתקים ולהניח בצד. שמור 4 פרוסות בננה לקישוט, ולאחר מכן למקם את הבננות שנותרו בקערה אחרת עם מיץ לימון וסוכר גלם ולזרוק למעיל.
מחלקים חצי מתערובת היוגורט בין 4 קערות זכוכית או משקפי גלידה, למעלה עם חצי בננות, ואז חצי תערובת האגוזים. חזור על השכבות, מסיים עם תערובת האגוז. לקשט עם פרוסות בננה שמורות וצינה עד מוכן לשרת.
לאכול את עצמך מאושר על ידי גיל פול, Hamlyn 2013, תמונה תהיה ערימה.