קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

בריסקט של ריצ'רד Blais עם כוסברה, פלפל שחור, וסוכר חום

בריסקט של ריצ'רד Blais עם כוסברה, פלפל שחור, וסוכר חום
מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך מתחת למחבת, מלח כשר, סוכר חום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות נסו איולי של ריצ'רד בלאיס, ויניגרט "הכל בייגל" של ריצ'רד בלה, ו סלט קיסר מעושן של ריצ'רד בלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את חזה הבקר מתחת למים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מתבלים עם כוסברה, מלח, פלפל שחור, פפריקה ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מחממים את השמן במחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה עד רק עישון. צורב את החזה, מסתובב מדי פעם, עד שחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
הסר אותו לצלחת כדי להתקרר, מכוסה, על 20 דקות.
4
בינתיים, לארגן 2 ארוך חופף גיליונות של רדיד אלומיניום כי הם גדולים מספיק כדי לעטוף את חזה הבקר על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מחממים את התנור ל 300 ° F. בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר החום וחרדל כדי להפוך את הדבק. לשפשף את העטין עם הדבק ומניח על גבי יריעות נייר, מוודא כדי לקבל את כל פיסת הדבק האחרונה. בחוזקה לעטוף את חזה בקר בנייר כסף, כך לא להדביק חרדל יכול לברוח.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים את חזה הבקר על מדף קלייה להגדיר במחבת צלייה ומבשלים במשך 10 שעות. סכין קילוף צריך לנקב את הבשר בקלות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
בואו להתקרר מעט.
8
תפתח את החזה, תחתוך ותגיש עם הפירה. שאריות חזה יכול להיות עטוף בחוזקה בניילון נצמד ומאוחסן במקרר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות