ברנדי תפוחים טורקיה
טורקיה ברנדי תפוחים עשוי להיות מה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 70 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו ברנדי תפוחים, קמח, סוכר חום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: הודו צלוי עם רוטב תפוחים-ברנדי, עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט, ו עוגת ברנדי תפוחים של רון.
הוראות
להסיר את הקרביים והצוואר מטורקיה, ולהשליך. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש. תניח בצד.
מערבבים יחד 1/2 כוס מיץ תפוחים וסוכר חום בסיר גדול על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום, ולהוסיף חומץ סיידר הנותרים 4 1/2 כוסות מיץ תפוחים.
מניחים הודו במחבת צלייה גדולה. מכסים את טורקיה עם cheesecloth.
יוצקים תערובת מיץ על הגבינה, ציפוי לחלוטין. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות, מרינדה כפית מעל טורקיה מדי פעם.
הסר את טורקיה מן המחבת, השלכת cheesecloth ואת הזמנת 3 1/4 כוסות מרינדה.
מניחים הודו על מתלה במחבת צלייה גדולה.
יוצקים 2 1/2 כוסות מרינדה סיידר תפוחים שמורות מעל טורקיה.
אופים ב 325 במשך 3 שעות ו 15 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם הירך 172, צולה כל 30 דקות עם מיצי מחבת. מגן עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
תן לעמוד 15 דקות או עד רושמים מדחום בשר 18
הסר את טורקיה למגש הגשה, בהזמנת 2 כוסות טפטוף מחבת.
יוצקים טפטופים שמורים דרך מסננת רשת תיל לתוך סיר, להשליך מוצקים.
מוסיפים 1/4 כוס מרינדה שמורות, מרק עוף, ברנדי, ודבש לסיר, מטאטא עד התערובת חלקה.
מערבבים יחד קמח הנותרים 1/2 כוס שמורות מרינדה; להוסיף תערובת מרק. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך, לבשל, ערבוב מדי פעם, 15 דקות או עד מעובה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.