בשר בקר עם מחית גרגיר הנחלים
בשר בקר עם מחית גרגיר הנחלים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 258 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בשר מותן העליון, שמן זית, שיני שום שומןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו בשר בקר עם מחית גרגיר הנחלים, Tamarind-צלעות קצרות מטוגנות עם פירה Sunchoke כמהין, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות, ו מחית מרק גרגיר הנחלים (מתכונים דומים).
הוראות
קודם תכין את הרוטב. שים מחבת של מים מלוחים על לרתיחה. לדחוף את כל גרגיר הנחלים ומרתיחים במשך 5 דקות.
מוסיף את התרד ומבשלים עוד דקה בערך עד נבול.
מסננים במסננת. לחץ עם החלק האחורי של מצקת כדי לחלץ לחות רבה ככל האפשר.
שים את העלים במעבד מזון להתמזג מחית בסדר, מגרד את הצדדים מדי פעם.
יוצקים 1/4 כוס הקרם דרך משפך המעבד ולשמור את הלהבים מסתחררים למה שנראה כמו נצח. בסופו של דבר תקבלו רוטב עם מרקם כמו משי. זה יהיה כל כך חלק, אתה לא צריך להעביר אותו דרך מסננת. אם אתה רוצה רוטב לשפוך, להוסיף את השמנת הנותרת. בדוק את התיבול, ויוצקים לתוך סיר קטן לחימום.
חותכים את ירך הבשר ל 4 אפילו סטייקים ולשפשף כל צד באמצעות 1 כף שמן.
מחממים מחבת כבדה, לא מקל עד שאתה יכול להרגיש חום טוב עולה.
שכב בסטייקים שלך-הם צריכים לתת שריקה טובה כפי שהם פגעו במחבת החמה. עונת צמרות ומבשלים כ 3 דקות, ואז להתהפך ולבשל את הצד השני במשך 2 דקות. להחליק את החמאה לתוך המחבת בשלב זה ועונה בצד השני.
הסר את הסטייקים מהמחבת ולהשאיר לנוח בזמן שאתה מבשל את הפטריות.
מטגנים את הפטריות עם השום בשמן הנותר. מתבלים ומערבבים עם הפטרוזיליה.
מניחים את הסטייקים על צלחות מחוממות (פרוס ראשון אם אתה רוצה), לטפטף כל מיצי פאן מעל, וכפית על הפטריות. אם מחית גרגיר הנחלים שלך היא מוצקה, לעצב אותו לתוך quenelles. אם זה רוטב, כפית כמה על הסטייקים ולהעביר את השאר בנפרד.
מגישים כל ליווי אתה אוהב לאכול סטייק עם. צ ' יפס הם נהדרים, או למה לא לנסות פרוסות באגט ממש טרי?