קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות45
מגזין

בשר בקר צלוי עם רוטב מדיירה פטריות

בשר בקר צלוי עם רוטב מדיירה פטריות
בשר בקר צלוי עם רוטב מדיירה פטריות נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 697 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שיני שום, בשר טנדרלוין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכונים דומים: בשר בקר צלוי עם רוטב פורט פטריות, בשר בקר עם רוטב מדיירה, ו בייקון עטוף בשר טנדרלוין עם מדיירה.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בררוטב ברביקיו בבקבוקרוטב ברביקיו בבקבוק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה (או לפי הטעם)חמאה (או לפי הטעם)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות כפתור, או תערובת של פטריות כפתור ושיטאקים, לרבעים או לחתוך לשמונים אם גדולפטריות כפתור, או תערובת של פטריות כפתור ושיטאקים, לרבעים או לחתוך לשמונים אם גדול21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קלופים, לחתוך לחתיכות 1 אינץגזר, קלופים, לחתוך לחתיכות 1 אינץ2גבעולי סלרי, לחתוך לחתיכות 1 אינץגבעולי סלרי, לחתוך לחתיכות 1 אינץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרתוצרת בית צ'יקן מלאי או מרק עוף משומר באיכות טובהתוצרת בית צ'יקן מלאי או מרק עוף משומר באיכות טובה2חתיכות טופי הית' ברחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה שטוחה או עירית לקישוטפטרוזיליה קצוצה שטוחה או עירית לקישוט2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)5שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמדיירהמדיירה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קלופים, לחתוך לחתיכות 1 אינץבצל, קלופים, לחתוך לחתיכות 1 אינץ2קילוגרםבשר בקר צלוי בשר בקר שלם, רצוי הקצה הרחב, לחתוך, גזוז, וקשורבשר בקר צלוי בשר בקר שלם, רצוי הקצה הרחב, לחתוך, גזוז, וקשור2שאלוט, טחוןשאלוט, טחון