בשר חזיר ברוטב בוטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל ירך חזיר ברוטב בוטנים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 349 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן, שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו בשר חזיר מעושן בוטנים עם חמאת בוטנים ברביקיו רוטב וגזר סלט בצל כבוש, בשר חזיר ברוטב פסילן ובוטנים, ו ירך חזיר ברוטב לינגונברי (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף. שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר; מבשלים 5 דקות. או עד שחום מכל הצדדים, מפנה מדי פעם.
אופים 1-1 / 4 שעות או עד הבשר נעשה( 63°), צולה כל 30 דקות.
בינתיים, לבשל ומערבבים בצל ושום במחבת גריל או מחבת על חום בינוני גבוה 5 דקות. או עד פריך במכרז.
הסר מן המחבת; לקלף שום. בערך 30 דקות. לפני הבשר נעשה, לערבב מרק שנותר, רוטב עגבניות, פלפלים אנצ 'ו, פלפל צ' יפוטלה, אגוזים 1/2 כוס, בצל ושום בבלנדר עד חלקה.
חום שנותר שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים רוטב מוכן; מבשלים 15 דקות., ערבוב מדי פעם.
בואו לעמוד 3 דקות. קוצצים אגוזים שנותרו. חותכים בשר; מניחים על מגש.
טפטוף עם רוטב; העליון עם אגוזים שנותרו, גבינה וכוסברה.