והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, שמן זית כתית מעולה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו צלי חזיר עטוף בפנצ'טה, צלי חזיר עטוף בפנצ'טה, ו בשר צבי עטוף בבייקון של רולנד פאסוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית מוסיפים את חתיכות עלה המפרץ, מים, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים היטב כדי לפזר סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
שים את בשר החזיר קוצץ לתוך שקית רוכסן בגודל מתאים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
4
יוצקים את נוזל brining לתוך התיק ולאטום בחוזקה. מסיר כמה שיותר אוויר ככל האפשר. הגדר את התיק לתוך קערה כדי למנוע תאונות לקרר 2-4 ימים.כאשר מוכן לצלות את החזיר. תנור טרום חום ל 375 מעלות F. ציון x קטן על השורש של כל בצל. זה יגרום לו לקלף בקלות רבה יותר לאחר שהוא קלוי.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ירכיים ורגלי עוף
5
הסר את החזיר מן המרינדה ולייבש אותו היטב. לשפשף את השמן על כל הבשר ואת העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מפזרים את החזיר ברוזמרין קצוץ ושום טחון משני הצדדים. לעטוף את החזיר בזהירות רבה עם פנצ ' טה, חופפים רצועות מעט. השתמש קיסמים כדי לאבטח pancetta, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
2 בצלים אדומים קצוצים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
7
מניחים sprig רוזמרין על גבי; לקשור חזיר עם חוט מטבח, ולהסיר קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
מסטיק מנטה
8
מניחים חזיר ב מחבת ovenprook או תנור אפייה ידידותית. מפזרים בצל וזרזירי רוזמרין סביב חזיר. צולים בתנור, צולים מדי פעם עם מיצי בישול, עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות על מדחום מיידי, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רוטב חם שמן שומשום
ירכיים ורגלי עוף
9
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
10
להעביר חזיר ובצל לצלחת; לכסות אותו באופן רופף כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מניחים את אותו מחבת או צלחת אתה מבושל חזיר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להוסיף את המניה, גירוד תחתית כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; להפחית את הנוזל מעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5
לטאטא בתערובת חמאה; לבשל עד מעובה. מתבלים במלח ופלפל. פורסים חזיר בחץ חתיכות על פני התבואה, וטפטוף עם רוטב. להחליק את עורות הבצל ומגישים אותם עם חזיר פרוס ורוטב מחבת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן