בשר חזיר צלוי עם סלט שומר
בשר חזיר צלוי עם סלט שומר הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 73 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. מתכון זה של מזון ויין דורש מיץ תפוזים, עלי דפנה, פלפל, מלח ופלפל. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר צלוי עם סלט שומר, בשר חזיר צלוי עם שומר-שום לשפשף, ו בשר חזיר שומני-פרושוטו-ממולא בשר חזיר צלוי.
הוראות
בסיר גדול, טוסט כל התבלינים על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את המים, המלח, הסוכר החום ועלי המפרץ ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב כדי להמיס את המלח והסוכר.
יוצקים את המלח למחבת צלייה גדולה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
שים את צלי החזיר במי מלח, בצד בשרי למטה. מכסים את מחבת הקלייה ומקררים בין לילה. הביאו את צלי החזיר לטמפרטורת החדר במי מלח לפני הצלייה.
הגדר את צלי החזיר על תבנית אפייה גדולה מעוטרת, בצד בשרי למעלה. צולים את בשר החזיר בשליש העליון של התנור במשך כשעה ו -15 דקות, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 14
להעביר את הצלי ללוח גילוף; תן לנוח במשך 15 דקות.
באמצעות סכין קטנה וחדה, לקלף את האשכולית האדומה, להסיר את כל התמרת הלבנה המרירה. עבודה מעל קערה גדולה, לחתוך בין הממברנות, משחרר את קטעי האשכוליות לתוך הקערה.
בקערה קטנה, לשלב את מיץ התפוזים, חומץ יין אדום, שמן זית ודבש; העונה את הרוטב עם מלח ופלפל.
מוסיפים את שומר פרוס ובצל אדום לקטעי אשכוליות בקערה הגדולה.
לגלף את צלי החזיר לתוך צלעות ולהעביר לצלחות. זרוק את סלט השומר עם הרוטב, תלוש את הסלט לצד הצלעות ומגיש.