קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

בשר צלוי של חזיר עם בצל ולחם-פירור מלית

בשר צלוי של חזיר עם בצל ולחם-פירור מלית
צלי בשר חזיר עם בצל ומילוי פירורי לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 799 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות זה מושלם עבור חג ההודיה. לכו לחנות ותביאו פלפל, ככר לחם כפרי, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. , שהוא מוצק. נסו כתר צלוי של חזיר עם לחם תירס-Poblano מלית, בשר חזיר צלוי עם מילוי חמוציות, ו צלי בשר חזיר עם מילוי תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל עם 1 1/2 כפיות מלח בחמאה מקל 3/4 במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 10 דקות. המשך לבשל, חשוף, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הם זהב חיוור, כ 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים מרווה, מרז ' ורם ופלפל ומבשלים, ערבוב, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3
מוסיפים חומץ ויין ומרתיחים, מערבבים מדי פעם, עד שהנוזל מתאדה, ואז מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
בינתיים, לבשל פירורי לחם ומלח כפית הנותרים 3/4 מקל חמאה במחבת מקל 12 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד זהב פריך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
שמור 1 תערובת בצל כוס, מכוסה ומקורר, לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מעבירים את התערובת הנותרת לקערה גדולה ומערבבים חזיר טחון, סלרי ופירורים.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
שים מתלה תנור 1 בשליש התחתון של התנור ועוד על החלק התחתון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד מרווה, מרז ' ורם, מלח ופלפל בקערה קטנה, ואז משפשפים בחוץ ובתחתית של צלי. שים צלי במחבת צלייה קטנה חסינת אש ותלולית 2 כוסות מלית רופף במרכז, ולאחר מכן להוסיף מים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
העברת המילוי שנותר לתבנית אפייה 2 ליטר חמאה וצינה עד מוכן לאפות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בשר חזיר צלוי בשליש התחתון של התנור, כיסוי מלית וקצות הצלעות עם גיליון של רדיד לאחר כ 30 דקות והוספת מים יותר אם המחבת הופך יבש, עד מדחום מוכנס 2 אינץ ' למרכז הבשר (לא לגעת בעצמות) רושמים 68°, 2 1/4 עד 2 3/4 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים הנותרים מלית (ליד או מתחת לצלי, החל 30 דקות לפני צלי נעשה), מכוסה בנייר כסף, 30 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 425 ° F (לאחר הסרת צלי מהתנור) ולהמשיך לאפות מלית, חשופה, עד העליון הוא פריך, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
להעביר חזיר למגש ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1
העברת מיצי פאן מחבת צלייה למפריד רוטב או מידה זכוכית לרפרף את השומן. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ואז מוסיפים יין למחבת ומרתיחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת על ידי כמחצית, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מוסיפים תערובת בצל שמורה, מרק, מיצי פאן, וכל מיצים על מגש מ צלי ולהביא לרתיחה. תערובת restir קורנפלור ולהוסיף למחבת, לטאטא, ואז ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים חמאה וסיבוב פאן עד incorporated. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לגלף חזיר ולהגיש עם מלית ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1
המילוי יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.חזיר יכול להיות שפשף עם תיבול ממולא 2 שעות לפני צלייה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הצלייה

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץ דקסלרי קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2חתיכות טופי הית' ברעמילן תירס, מומס ב 2 כפות מיםעמילן תירס, מומס ב 2 כפות מים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כיכר פולמן טרי, pain de mie, או כיכר המדינה, לחתוך לקוביות 1 אינץ', ולאחר מכן פעמו לפירורים גסים במעבד מזוןכיכר פולמן טרי, pain de mie, או כיכר המדינה, לחתוך לקוביות 1 אינץ', ולאחר מכן פעמו לפירורים גסים במעבד מזון1אוראו ממולאים כפוליםריז'ורם טרי קצוץ דק או טימיןריז'ורם טרי קצוץ דק או טימין1אוראו ממולאים כפוליםמרווה טריה קצוצה דקמרווה טריה קצוצה דק340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר חזיר טחון (בדרך כלל מגיע עם צלי כתר, ראה להלן)בשר חזיר טחון (בדרך כלל מגיע עם צלי כתר, ראה להלן)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן1בצל צהוב בינוני, קצוץבצל lb, קצוץ דקבצל lb, קצוץ דק4קילוגרםכתר צלוי של חזיר, צלעות מסתיים frenched (בשר חזיר טחון שמורות למילוי, מעל)כתר צלוי של חזיר, צלעות מסתיים frenched (בשר חזיר טחון שמורות למילוי, מעל)2חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה קרה ללא מלחחמאה קרה ללא מלח3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)