קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

גאלט תפוחי אדמה גבינת עיזים

גאלט תפוחי אדמה גבינת עיזים
גבינת עיזים תפוחי אדמה גאלט דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 235 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. אם יש לכם אבקה שומר, מלח ים ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. נסו גאלט גבינת עיזים אספרגוס, גאלט גבינת עגבניות ועזים, ו גבינת צנון גאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה עם 2 כפות של שמן העונה עם מלח ופלפל. במחבת משומנת קל 10 אינץ ' nonstick ovenproof, לארגן שליש פרוסות תפוחי אדמה בתבנית מעגלית חופפת. למעלה עם חצי גבינת עיזים ועוד שליש מתפוחי האדמה. חזור עם גבינת עיזים ותפוחי אדמה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חותכים את סיבוב 10 אינץ ' של קלף או נייר שעווה. להרטיב את הנייר ולאחר מכן להניח אותו על גבי תפוחי האדמה. מכסים עם מכסה שמתאים בתוך המחבת ומבשלים את galette על חום מתון במשך 8 דקות, או עד זהב סביב הקצוות כאשר הנייר הוא קלוף בחזרה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים את המחבת המכוסה לתנור ואופים במשך 15 דקות, או עד תפוחי האדמה הם רק במכרז כאשר פירסינג בסכין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
הסר את המכסה ואת הקלף ואופה במשך 7 דקות יותר, או עד העליון הוא השחמה. הפעל מרית סביב קצה המחבת ולנער כדי לשחרר את גאלט. הפוך צלחת על המחבת, להפוך ולהפוך את galette.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מחממים את 1 כף הנותרים של שמן זית במחבת עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את אבקת השומר וקורט של מלח ומבשלים על חום גבוה עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שומראבקת שומר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
חותכים את גאלט לתוך טריזים טפטוף עם שמן שומר אבקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
דַק-דַק-