קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות20
ציון בריאות12
מגזין

גאמבו אולטימטיבי מחוף המפרץ

גאמבו אולטימטיבי מחוף המפרץ
Gumbo חוף המפרץ האולטימטיבי הוא חלב חינם ומספק כ 20 מנות. במנה עיקרית זו יש 336 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 219 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזאת. אם יש לכם עוף, אבקת קובץ, tm לתיבול המפרץ הישן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: Gumbo חוף המפרץ, שרימפס וגריסים של חוף המפרץ, ו תבשיל פירות ים בחוף המפרץ.

הוראות

1
לקלף ולאכול את השרימפס. לקרר בשר שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
מניחים את ראשי השרימפס וצדפים בסיר גדול, ומכסים עם 2 ליטרים של מים. כיסוי, ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד הנוזל מצטמצם בחצי. מסננים את ראשי השרימפס וצדפים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בחר סיר מלאי גדול המסוגל להחזיק את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים שמן לסיר, ומחממים על חום גבוה בינוני. באמצעות כף ארוכה, מערבבים בקמח; מבשלים ומערבבים במשך כמה דקות עד חום כהה. בשלב זה, הקמח פתאום מנפח וסופג את השמן. מערבבים לאט במרק עוף וכמות שווה של מים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מניחים עוף בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים בצל, סלרי, פלפל, עגבניות, שום, עלי דפנה, פתיתי פלפל אדום, תיבול מפרץ ישן ומלח. להרתיח במשך כ 1 1/2 שעות, או עד בשר עוף הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
הסר עוף מהסיר, ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
להסיר עצמות, ולחתוך את העוף לחתיכות סנטימטר אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מוסיפים בשר עוף, מרק שרימפס, בשר סרטנים, נקניק ושרימפס .
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
בשר סרטניםבשר סרטנים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
10
הוסף את אבקת הקובץ, ומערבבים מתחתית הסיר. כאשר הבמיה מגיעה לרתיחה, להסיר מן החום. המשך לבחוש מלמטה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קבציםאבקת קבצים
מרק גמביהמרק גמביה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
לשרת.

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Granbazan Etiquetan Ambar Albarino עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
צבע זהוב חיוור, עם רפלקסים מבריקים של לימון לכיוון הקצה. מורכבות חוש הריח הגדולה, המשקפת בבירור את המאפיינים הזניים עם ניחוחות של פירות טריים זרע, אננס, תפוח ירוק, לימון ובננה. Mouthfilling עם חומציות פריך. טעם לוואי אלגנטי, מאוזן ונעים.