קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

גבינה מעושנת ופונדו בירה עם בראטוורסט מבושל בבירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון

גבינה מעושנת ופונדו בירה עם בראטוורסט מבושל בבירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון
גבינה מעושנת ופונדו בירה עם בראטוורסט מבושל בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1670 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 136 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמן קנולן, בייקון, גרוייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עמילן תירס שוקולד כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. הציון הזה מוצק. נסו בראטוורסט מבושל בבירה, בראטוורסט מבושל בבירה עם בצל וכרוב כבוש, ו בראטוורסט מבושל בבירה עם בצל וכרוב כבוש אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: סיר פונדו ושיפודים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מחממים גריל לצלייה ישירה. אם משתמשים בפחם, סדרו אותו כך שיהיו לכם אזורים של חום בינוני-גבוה ונמוך עד בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
שלבו את הגבינות בקערה גדולה וזרקו עם עמילן התירס. הביאו את נוזל הבישול הפרחח לרתיחה בסיר בינוני על האש הגבוהה יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הגבינה, כמה חופנים בכל פעם, ומערבבים בתנועה דמות שמונה בעזרת כף עץ עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מקציפים פנימה את 2 כפות החרדל החום החריף והרוטב החם ומתבלים במלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חרדל חום חריףחרדל חום חריף
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מעבירים לסיר פונדו ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מניחים תבנית טפטוף מתחת לצד החום התחתון של הגריל ושמים את הבייקון על הגריל. מבשלים עד שנחרך יפה משני הצדדים ומבושלים, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים לפלטה או קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
זורקים את כובעי הפטריות עם מעט משמן הקנולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
מעבירים את כובעי הפטריות לסל גריל ומבשלים על הצד החום הגבוה יותר, זורקים מדי פעם, עד שהם מבושלים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
מעבירים לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מברישים את לחם השיפון משני הצדדים בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הלחם על הצד החום הגבוה יותר עד שהוא קלוי וחרוך מעט, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם שיפוןלחם שיפון
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
13
מעבירים לפלטה או קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
14
חותכים את הבייקון, לחם השיפון והברטוורסט המבושל בבירה לנתחים.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
לחם שיפוןלחם שיפון
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
15
מגישים לצד הפונדו עם הפטריות והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
16
מחממים את הגריל לצלייה ישירה, חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
17
שלב את הבירה, הקימל, הכוסברה, זרעי החרדל, הבצל, השום והג ' ינג ' ר בסיר גדול. לאחר מכן, הוסף את הברטוורסט.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
זרעי קימלזרעי קימל
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
18
מניחים את הסיר על סורגי הגריל ומביאים לרתיחה. מבשלים את הנקניקיות עד חצי מבושל, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
19
מוציאים את התבנית מהגריל ונותנים לברטוורסט לשבת בנוזל למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
מעבירים את הפרחחים לפלטה או קרש חיתוך ומסננים את הנוזל לקערה, זורקים את המוצקים. שמרו את הנוזל לפונדו.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
21
מברישים את הנקניקיות בשמן קנולה וצולים על הגריל עד שהמעטפות פריכות וחומות זהובות והנקניקיות מבושלות, 4 עד 6 דקות לכל צד. שמור על חום עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

מרכיבים

1בצל צהוב בינוני, קצוץשיכר גרמני קלשיכר גרמני קל454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון, קליפה הוסרה, פרוס בעובי של כ -1 אינץבייקון, קליפה הוסרה, פרוס בעובי של כ -1 אינץ1kgsנקניק מבושל מראש, נדקר במזלגנקניק מבושל מראש, נדקר במזלג03 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס12 כפיות אבקת שוםזרעי קימלזרעי קימל12 כפיות אבקת שוםזרעי כוסברהזרעי כוסברה12 כפיות אבקת שוםאפונה קפואהאפונה קפואה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות קרמיני, כובעים בלבדפטריות קרמיני, כובעים בלבד13 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלופים וקצוצים3 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלופים וקצוצים6שרימפס וורידיםמתוק וחם גרמנית חרדל, להגשהמתוק וחם גרמנית חרדל, להגשה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות Gruyere, מגורר (אודותאונקיות Gruyere, מגורר (אודות57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גרוייר מעושן או שוויצרי, מגוררגרוייר מעושן או שוויצרי, מגורר3טיפותכמה רוטב חריףכמה רוטב חריף6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי12 כפיות אבקת שוםלתיבול בשרלתיבול בשר3largesבצל, unpeeled, קצוץ בערךבצל, unpeeled, קצוץ בערך6לשמונה פרוסות בעובי 2 אינץ ' לחם שיפון גרמני איכותילשמונה פרוסות בעובי 2 אינץ ' לחם שיפון גרמני איכותי5911 לב מפאלדי טרי אם אפשר10 אונקיות צ'דר לבן חד, מגורר (בערך10 אונקיות צ'דר לבן חד, מגורר (בערך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל חום חריף, ועוד להגשהחרדל חום חריף, ועוד להגשה2ציפורןשום ציפורן שלמה, מרוסקשום ציפורן שלמה, מרוסק