קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גבינה תירס-ו-שעועית שחורה Quesadillas

גבינה תירס-ו-שעועית שחורה Quesadillas
המתכון גבינה תירס-ו-שעועית שחורה Quesadillas מוכן בערך בעוד 40 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו מתאבן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית, שמן canolan, פלפל ג'ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גבינה שעועית שחורה קסדיות, קסדיות תירס ושעועית שחורה, ו שעועית שחורה וקסדיות תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, שעועית מחית גס עם מחית תפוחי אדמה. לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף תירס ומבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תירס מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים תירס לקערה עם שעועית.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
באותו מחבת, שמן חם.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים בצל jalapeo ו מוקפץ במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים שום וחתיכות 1 דקה יותר. מערבבים תערובת לקערה עם שעועית ותירס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
בואו תערובת להתקרר לטמפרטורת החדר, על 10 דקות.
7
כאשר מגניב, מערבבים גבינה ומתבלים עם מלח ופלפל. מחממים תנור ל-200F.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מורחים טורטייה על משטח עבודה ולהפיץ 1/2 כוס תערובת שעועית מעל חצי. מקפלים טורטיה לשניים. חזור עם טורטיות הנותרים תערובת שעועית. לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים טורטיות רבות כמו בכושר במחבת, 3 דקות, ואז להפוך quesadillas ומבשלים עד חום זהוב ופריך וגבינה נמס, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מניחים קסדיות על תבנית אפייה ולהתחמם בתנור בזמן שאתה מבשל קסדיות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
חותכים לפרוסות ומגישים.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."