גולאש הונגרי בדירוג הגבוה ביותר
גולאש הונגרי בעל דירוג גבוה היא מנה עיקרית מזרח אירופאית. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 473 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -25 גרם שומן כל אחת. אם יש לך בצל, שמן קנולן, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 19 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64% . הציון הזה די טוב. נסו גולאש הונגרי בדירוג הגבוה ביותר , צלי סיר איטלקי בעל דירוג גבוה וצלי סיר איטלקי בעל דירוג גבוה עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה משחימים בשר בקר, חזיר ובצל בשמן על אש בינונית; לנקז.
מוסיפים את המים, הפפריקה, המלח והמיורן; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 1-1/2 שעה או עד שהבשר רך.
רגע לפני ההגשה מערבבים קמח ושמנת חמוצה עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך תערובת הבשר. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך ומבעבע.
יין מומלץ: שיראז, Rioja, Zweigelt
גולאש בתפריט? נסה להתאים עם שיראז, ריוחה וצווייגלט. אמנם יין אדום הונגרי יתאים, אבל המלצנו על כמה יינות אדומים שקל יותר למצוא שיעבדו יפה. ה-Kilikanoon Covenant Shiraz עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
![אמנת קיליקאנון שיראז]()
אמנת קיליקאנון שיראז
האמנה של 2008 היא בצבע אדום בוהק עם גווני ארגמן צעירים. האף מדיף תווים של ליקוריץ, טחינת קפה וזיתים שחורים מלוחים, נשואים עם פחם אלון צרפתי חריף. ניחוחות כהים ומתובלים עוברים בצורה מרשימה לחיך. תחושת הפה והמרקם הבלתי חלקה שלו משתלבים בצורה מפתה עם האלון כדי לספק גימור מתמשך ומעודן.