גזר לימוני-לחם אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם לימון גזר אגוז. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם ביצים, קמח, סודה לשתיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו לחם גזר-אגוז, גזר מתובל ולחם אגוז, ו סלט גזר לימוני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית גריז רק של מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם קיצור או ספריי בישול.
מניחים דגנים בשקית ניילון לאחסון מזון, שקית חותם וקריסה עם סיכה מתגלגלת או פטיש בשר (או למחוץ במעבד מזון). תניח בצד.
בקערה גדולה, מחית גזר עם מזלג. עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה, לנצח נוזלי גזר שמורות, קליפת לימון, מיץ לימון, שמן וביצים עד מעורבב.
הכה בקמח, סוכר, אבקת אפייה, תבלין פשטידת דלעת, סודה לשתייה ומלח עד מעורבב. מערבבים דגנים כתושים ואגוזים. בלילת כפית למחבת.
אופים על 1 שעה 10 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 15 דקות; להסיר מחבת מתלה קירור. מגניב לחלוטין, על 1 שעה, לפני חיתוך.