גלטות תפוחים עם רוטב קרמל
גלטות תפוחים עם רוטב קרמל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 746 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו ממרח שקדים, מלח, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, גלטות תפוחים ותותים, ו Blackberry Apple Galettes (מתכונים דומים).
הוראות
רול בצק בצק עלים לעובי 1/4 אינץ ' (מגוון קנה בחנות יהיה ככל הנראה עובי זה). באמצעות צלחת או סיבוב 5 אינץ ' אחר כמו סטנסיל, לחתוך בצק לתוך 10 עיגולים. טוסיק מלא במזלג. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
בקערה קטנה, לטאטא יחד ביצה 2 כפיות מים.
מברשת כל בצק עלים מעגל עם ביצה לשטוף.
מגלגלים כ 1 כפית להדביק שקדים לכדור, ואז לשטח לתוך דיסק ולמקם במרכז עיגול בצק עלים. חזור על עיגולים בצק עלים הנותרים. מסדרים כ -25 פרוסות תפוח על גבי כל מעגל בצק עלים.
מברשת כל עם מיץ לימון, ואז מפזרים 1 כפית סוכר.
אופים עד תפוחים הם מכרז וקצוות של בצק עלים הם חום זהוב בהיר, 16 עד 18 דקות.
בסיר 2 ליטר כבד מעל חום בינוני גבוה, לשלב סוכר עם 1/4 כוס מים ולהביא לרתיחה. המשך בישול, מחבת מתערבלת מדי פעם (לא מערבבים), עד חום זהוב בהיר, 6 עד 8 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בשמנת ומלח. חזור לחום והבא לרתיחה.
גלטות אבק עם אבקת סוכר ומגישים עם רוטב קרמל וגלידת וניל.