קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

גלידות תות עם פרוסקו סבאיון

גלידות תות עם פרוסקו סבאיון
גלידת תות עם פרוסקו סבאיון עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך שמנת מתוקה, תותים, סורבה תות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו תות טימין פרוסקו, גלידות תות אפרסק, ו גלידות תות טריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. תבנית אפייה עם נייר קלף; תרסיס קלף עם ספריי ספריי ריסוס. לזרוק שקדים עם סירופ תירס קערה קטנה, ולאחר מכן להוסיף סוכר ולזרוק (ציפוי סוכר יהיה דומה חול רטוב).
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
Spreadin שכבה אחת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים עד הזהב, ערבוב מדי פעם, על20 דקות. מגניב מעט על תבנית אפייה, ואז לשבור את כל אשכולות גדולים של almonds.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
שלב 1 כוס תותים פרוסים, 2 כפות סוגר, ו 3 כפות פרוסקו במעבד. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
פרוסקו.פרוסקו.
2
יוצקים פירה לתוך מסננת להגדיר מעל קערה ולחץ על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל עיסה ככל האפשר; להשליך מוצקים מסננת. לזרוק הנותרים 3 כוסות תותים הנותרים 2 כפות סוכר בקערה בינונית; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד המיצים טופס, משליך מדי פעם, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים מחית תות לתותים פרוסים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
מחית תותמחית תות
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1
לנצח שמנת heavywhipping בקערה בינונית עד פסגות טופס; לקרר עד מוכן לשימוש. ממלאים קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להקציף חלמונים ביצה וסוכר להתמזג קערת מתכת בינונית; להוסיף 1/2 כוס Prosco ו whisk להתמזג. להגדיר קערה על סיר של מים רותחים להקציף כל הזמן במרץ עד התערובת היא עבה ודומה קצפת מוכה ברכות, על 6 דקות. קערת Set עם sabayon בקערת קרח ומים קרים להקציף עד sabayon הוא מגניב, על 6 דקות. מקפלים בקצפת צוננת. לעשות קדימה: Sabayon יכול להתבצע 8 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרוסקו.פרוסקו.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
כף 1/4 כוס תות compote לתוך כל אחד 6 כוסות קינוח או קערות. למעלה כל אחד עם 1 כף סורבה תות; מפזרים כל אחד עם 1 כף שקדים מסוכרים. חזור על שכבות עם קומפוט תות 1/4 כוס, 1 סורבה סקופ, ו 1 כף שקדים מסוכרים. למעלה כל אחד עם כפית גדולה של sabayon; מפזרים כל אחד עם 1 כף שקדים מסוכרים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים מסוכריםשקדים מסוכרים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
CompoteCompote
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה