קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלידת אפרסק בגריל

גלידת אפרסק בגריל
אם יש לך אפרסקים, דבש, גלידת vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו גלידת אפרסק בגריל, גלידת אפרסק בגריל, ו גלידות אפרסק אימפריאליות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את האפרסקים לשניים ולהסיר את הבורות. אבק בצד לחתוך של כל חצי עם קצת סוכר וג ' ינג ' ר. להדליק גריל פחם ולאפשר את הגחלים לשרוף עד מכוסה היטב עם אפר אפור או לחמם גריל גז נמוך.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
מניחים את הצד סוכר אפרסקים למטה במרכז באח הבישול. גריל 6 עד 7 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
הסר מהגריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מגררים את ההתלהבות מן הסיד, ואז לסחוט את המיץ. בקערה קטנה, לשלב את המיץ, גרידה, ודבש.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
מיץמיץ
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מגישים את האפרסקים עם כף גלידה וניל, טפטף עם חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
אפרסקאפרסק
רוטברוטב