גלידת אפרסק בגריל
אם יש לך אפרסקים, דבש, גלידת vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו גלידת אפרסק בגריל, גלידת אפרסק בגריל, ו גלידות אפרסק אימפריאליות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את האפרסקים לשניים ולהסיר את הבורות. אבק בצד לחתוך של כל חצי עם קצת סוכר וג ' ינג ' ר. להדליק גריל פחם ולאפשר את הגחלים לשרוף עד מכוסה היטב עם אפר אפור או לחמם גריל גז נמוך.
מניחים את הצד סוכר אפרסקים למטה במרכז באח הבישול. גריל 6 עד 7 דקות או עד חום זהוב.
מגררים את ההתלהבות מן הסיד, ואז לסחוט את המיץ. בקערה קטנה, לשלב את המיץ, גרידה, ודבש.
מגישים את האפרסקים עם כף גלידה וניל, טפטף עם חלק מהרוטב.